Vaniljainen jäätelömassa täynnä suklaapatukkarouhetta - tämä on ihan mieletön herkku! Kondensoituun kookosmaitoon tehdyt pikajäätelöt ovat todella nopeita ja hauskoja valmistaa. Ja vaikka tämä on Kitkat-resepti, voit tietenkin käyttää jotain toistakin suklaapatukkaa tai vaikka keksiä tähän reseptiin.
Haluatko kokeilla muitakin pikajäätelöreseptejäni? Valitse mieleisesi alta:
VEGAANINEN KITKAT-JÄÄTELÖ
reilu litra jäätelöä
Reseptin alkuperä: Urbaani vegenda
Raaka-aineet
5 vegaanista Kitkat-patukkaa
2 1/2 dl kasvivispiä
160 g kondensoitua kookosmaitoa
1 tl vanilja-aromia
ripaus suolaa
Valmista jäätelö
Pilko Kitkat-patukat pieniksi paloiksi.
Vatkaa kasvivispi kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää vaahtoon kondensoitu kookosmaito, vanilja-aromi ja suola. Vatkaa sekaisin.
Kääntele Kitkat-patukat massaan, säästä osa ripoteltavaksi koristeeksi jäätelön pinnalle. Siirrä jäätelömassa pakastuksen kestävään rasiaan.
Pakasta vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään.
Säilyvyys
Jäätelö säilyy hyvänä suljetussa rasiassa ainakin 2-3 viikon ajan.
Leivoitko tällä reseptillä?
Olisi ihana kuulla mitä tykkäsit! :) Jätä kommentti tähän postaukseen & tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!
Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!
Opmerkingen