top of page

Vegaaninen biscoff-tuorepuuro

Päivitetty: 29. marrask. 2022

Biscoff-tuorepuuro tuo luksusta arkeen! Puuro on vikkelä sekoittaa, ja se tekeytyy valmiiksi yön aikana. Ja aamu alkaa ihanasti, kun lusikan saa upottaa biscoffkuorrutteen läpi kohti puuron marjaista sydäntä. Nam!




 

VEGAANINEN BISCOFF-TUOREPUURO

2 annosta

Raaka-aineet


Puuroon

  • 2 dl maustamatonta kasvipohjaista jogurttia

  • 2 dl kasvimaitoa

  • 1 tl vanilja-aromia

  • 1 rkl vaahterasiirappia

  • 2 dl kaurahiutaleita

  • 1/4 tl suolaa

  • 1 dl marjoja (esim. vadelma/puolukka)


Päälle

  • 3-4 rkl biscoff-levitettä, levitteen määrä riippuu annoskulhosi koosta

  • halutessasi tuoreita marjoja

Ohje


Valmista puuro

  1. Sekoita kulhossa jogurtti, maito, vanilja-aromi ja vaahterasiirappi.

  2. Lisää kaurahiutaleet ja suola, sekoita tasaiseksi.

  3. Lusikoi puuroa kahden annoskulhon pohjalle, ripottele päälle marjoja ja kaada loput puurot päälle.

  4. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Koristele puuro

  1. Voit kuorruttaa puuron biscoff-levitteellä, kun puuro on saanut hieman jähmettyä kaapissa, eikä ole enää vetelää. Sulata biscoff-levite ja levitä se tasaisesti puuroannosten päälle.

  2. Koristele marjoilla ja siirrä takaisin kylmään jotta kuorrute jähmettyy.


 

Leivoitko tällä reseptillä?

Olisi ihana kuulla mitä tykkäsit! :) Jätä kommentti tähän postaukseen & tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!

Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!

1 146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page